Idővonal: V mint Vérbosszú
Idővonal: V mint Vérbosszú

Idővonal: V mint Vérbosszú

Idővonal: V mint Vérbosszú
Ki az az ember, aki sebhelyes arcát álarc mögé rejti? Hős vagy őrült? Felszabadító vagy zsarnok? Ki lehet...

339

„V mint Vérbosszú” című idővonalból megtudhatod, hogy ezt a műsort mikor, melyik TV csatorna mutatta be az elmúlt években

Ki az az ember, aki sebhelyes arcát álarc mögé rejti? Hős vagy őrült? Felszabadító vagy zsarnok? Ki lehet V, és ki fogja támogatni tervében, hogy elpusztítsa a nemzetét elnyomó diktatúrát?

A Mátrix-trilógia alkotói bemutatják a V mint vérbosszút, amely sokkolóan vigasztalan képet fest a jövőről. A torokszorító kultuszképregény alapján készült filmben Natalie Portman játssza Eveyt, aki a rendszer egyik fogaskereke volt, és most döntenie kell, hogy az őt megmentő hős vajon tényleg a jóért küzd-e. Hugo Weaving ölti magára V, a karizmatikus szabadságharcos álarcát, kinek eltökélt szándéka, hogy bosszút álljon azokon, akik elcsúfították külsejét. Stephen Rea pedig azt a detektívet testesíti meg, aki mindent megtesz azért, hogy elkapja V-t, mielőtt kirobban a forradalom.

Egyre több minden forog kockán, az indulatok pattanásig feszülnek, az ellenfelek összecsapnak... Mondd, te melyik oldalon állsz? V világában nincs középút.