Idővonal: Barátok közt - Különleges kiadás
Idővonal: Barátok közt - Különleges kiadás

Idővonal: Barátok közt - Különleges kiadás

Idővonal: Barátok közt - Különleges kiadás
Több évtizeddel korábban egy csapat gyermek sorsa különös és elszakíthatatlan szállal fonódott össze,...

1 343

„Barátok közt - Különleges kiadás” című idővonalból megtudhatod, hogy ezt a műsort mikor, melyik TV csatorna mutatta be az elmúlt években

Több évtizeddel korábban egy csapat gyermek sorsa különös és elszakíthatatlan szállal fonódott össze, amikor egy rideg intézmény gondjaira hagyták őket. Mély barátság szövődött köztük, amely kiállta az idő próbáját, és nagyralátó álmok szülője lett. Az azóta eltelt évek során megélték a siker és a bukás sokféle szintjét. Karriert építettek, családot alapítottak, gyermekeik születtek, elváltak. Néhányuk nem is gondolták, hogy később egy házban fognak lakni.

Egy megdöbbentő és tragikus esemény gyökerestül felforgatta Miklós, András, Nóra, Zsuzsa, László és Gabi életét, amikor Berényi Zoltán (aki titkos szerelmi viszonyt folytat Berényi Zsuzsával, András feleségével), a legidősebb fivér Miklós és András bátyja, a Berényi Építőipari Kft. alapítója és vezetője, rejtélyes körülmények között halálos kimenetelű autóbalesetet szenvedett. Autóját egy végzetes éjszakán egy titokzatos idegen (Nagy Ferenc) szorítja le az útról. A karambolt csak István, a sofőr élte túl. A baleset következtében Zoltán és István súlyos sérüléseket szenvedtek és Zoltán belehalt. Istvánt életveszélyes állapottal kórházba szállították.

A baleset után a barátok legégetőbb gondja egy olyan vállalkozás jövője, amibe még Zoltán fogott bele. Azt az épületet kezdte modern lakóházzá alakítani, amelyben gyermekként először találkoztak, ahol együtt töltötték legfogékonyabb éveiket és ahol most újra együtt élnek. Új otthonuk építését be kell fejezniük, a cégnek pedig - új vezetővel az élén - munkát és anyagi biztonságot kell nyújtania a barátoknak, családjaiknak és alkalmazottaiknak is.

A sorozatról: www.baratok.hu

Ágnesnek sikerül a terve, és komoly dilemma elé állítja Claudiát, akinek úgy tűnik, hogy nincs más választása, mint engedni. Júlia félreérti Attila és a hirtelen feltűnő nő viszonyát, mégis időt kér, hogy átgondolja az életüket. Aliz pénz nélkül megy tankolni, és a tartozás mellett még kárt is okoz a benzinkúton, így kénytelen megoldani valahogy a problémát. Gizella felfedez egy maratoni táncverseny kiírást, amin elindulnak Lászlóval, sőt a nyeremény reményében többen is részt akarnak venni a versenyen. Róbert minden erejével azon van, hogy Nórát elhódítsa Miklóstól.