Idővonal: Bosszú asszonya
Idővonal: Bosszú asszonya

Idővonal: Bosszú asszonya

Idővonal: Bosszú asszonya
Sara Fernandez egy neves ékszerkészítő cég résztulajdonosa New York-i ékszerbemutatójuk végén holtan...

428

„Bosszú asszonya” című idővonalból megtudhatod, hogy ezt a műsort mikor, melyik TV csatorna mutatta be az elmúlt években

Sara Fernandez egy neves ékszerkészítő cég résztulajdonosa New York-i ékszerbemutatójuk végén holtan találja barátnőjét a szállodai szobájában. A biztonsági őrök itt találnak rá, pisztollyal a kezében. A bíróság hamis tanúvallomások alapján életfogytig tartó börtönre ítéli Sarát. Mindenki cserbenhagyja, a férje elválik tőle, a gyermekei pedig abban a tudatban nőnek fel, hogy az édesanyjuk meghalt. Sara tizenhét év után szabadul ki a börtönből, miután egy ügyvéd bebizonyítja a fogva tartás jogtalanságát. A rabság alatt megkeményedett asszony azzal az eltökélt szándékkal tér vissza a hazájába, hogy kideríti a valódi gyilkos személyét, és visszaszerez mindent, amit elvettek tőle.

Carlos a randevún rátámad Lucíára, de szerencsére közbeavatkozik Sara. Kiderül, hogy örökös híján az ékszervállalat vezetői örökölnék Samuel vagyonát. Gonosz tervek fogalmazódnak meg bennük emiatt. Rufino kezd összemelegedni Nancyvel. Diego elárulja a testvéreknek, hogy Sarának régen viszonya volt Sebastiánnal. Ettől ellenségessé válnak a nővel.